Ga naar de inhoud
NuLelie Combinatie HVP

HVP opent de deuren op de Dag van de Bouw! ‍

Events

Zaterdag 8 juni 2024 is het weer zover: de Dag van de Bouw!

Wij openen voor jou onze bouwplaats NuLelie van 10:00 – 14:00 ter hoogte van Ring 15, 8308AL, te Nagele (de PKN).

Op de Dag van de Bouw zetten bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Ook Aannemerscombinatie HVP (Heijmans, Voskuilen en Pol) en opdrachtgever Liander is erbij om jou te laten zien hoe wij met passie en vakmanschap de mooiste projecten realiseren. ️

Wat kun je verwachten?

  • Rondleiding over het bouwterrein
  • Veel enthousiaste collega’s die je meer vertellen over ons werk en de wereld van energie
  • Leuke activiteiten voor de jongste bouwers
  • Een hapje en een drankje om de energie hoog te houden

Wat is Programma NuLelie?🌱🔋
De energietransitie is ook in Friesland en de Noordoostpolder in volle gang. Vandaar dat we hard werken aan de opwaardering van ons elektriciteitsnet om aan de groeiende energievraag te voldoen.

Het Liander-programma NuLelie waar wij als Combinatie HVP aan meewerken omvat maar liefst 37 projecten: 2.100 km aan kabels en 300 elektriciteitsruimtes. Het resultaat is een robuust energienetwerk voor iedereen in de regio.  Samen bouwen we aan een krachtige, duurzame toekomst! 💡🌍

Kom jij ook?
Ben jij of is jouw kind geïnteresseerd in de bouw, infra of energiewereld? Kom dan zeker langs op de Dag van de Bouw in Nagele!

Regen, wind, zon, onweer? Met het Nederlandse klimaat in acht genomen, hebben wij uiteraard gezorgd dat je te allen tijde een zorgeloze dag kunt beleven bij ons in de buitenlucht. Natuurlijk hopen wij dat jullie bij mooi weer op de fiets komen. Wij zorgen voor een plek om de fiets te stallen. Ook is in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Wil je meer weten of heb je vragen? Mail dan naar Nulelie@combinatiehvp.nl of kijk in de Bouwapp: Netuitbreiding Emmeloord | Nagele | Ens.

Ook online, via www.liander.nl/regio’s/nulelie/gebied-1, kun je meer informatie vinden.

Dag van de Bouw wordt mogelijk gemaakt door Bouwend Nederland  Bouwend Nederland

NuLelie HVP Dag van de Bouw

 

Wil je meer weten of heb je vragen? Mail dan naar Nulelie@combinatiehvp.nl