Ga naar de inhoud

Elektra

Spannender kunnen we het
niet maken, wel beter

Laagspanning, middenspanning of hoogspanning: wij hebben de kennis en ervaring om het vakkundig voor jou uit te voeren. Geen uitdaging gaan we uit de weg, of het nu om openbare verlichtingsobjecten, zonnepanelenparken of windmolens gaat. Bovendien zijn we bedreven in diverse montagewerkzaamheden, zoals het plaatsen van verbindingsmoffen en eindsluitingen.

We houden ons bezig met de aanleg van nieuwe elektriciteitsnetwerken, het aansluiten van woningen, het installeren van nieuwe transformatorstations of het uitbreiden van bestaande. Bovendien passen we de huidige netwerken aan en voeren we constructies uit die nodig zijn door veranderingen in de wegenbouw en dergelijke.

Veiligheid is alles

Onze medewerkers worden opgeleid volgens de Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties (BEI 2010), inclusief het bijbehorende branchesupplement. Bovendien krijgt elke medewerker die met spanning werkt een speciale aanwijzing, waarmee ze bevoegd zijn om aan het kabelnet te werken. Met onze grondige training en certificering zorgen we ervoor dat jouw werkzaamheden veilig en deskundig worden uitgevoerd.

Wij vinden het belangrijk om het onderwerp maatschappelijk verantwoord ondernemen deel uit te laten maken van onze dagelijkse agenda en daarom willen we het MVO-beleid op een goede en juiste manier waarborgen. Wij geven extra aandacht aan veiligheid en CO2-reductie.

Voel je de spanning?

Werk mee aan een professioneel, veilig en betrouwbaar elektranetwerk. Bij Van Voskuilen investeren we graag in jouw groei en succes, zodat jij straks uitblinkt in een dynamische werkomgeving. Kom bij ons werken en ontdek de mogelijkheden die we voor je hebben.