Ga naar de inhoud

KVM Beleid

Over KVM

Maak kennis met ons dynamische kwaliteitssysteem: KVM. Het staat voor de kernpunten ‘Kwaliteit’, ‘Veiligheid’ en ‘Milieu’. Met dit systeem leggen we duidelijke afspraken vast om de hoogste kwaliteit, maximale veiligheid en optimale duurzaamheid te waarborgen. Waarom? Omdat jouw tevredenheid als onze relatie, het welzijn van onze medewerkers, het belang van eindgebruikers en het behoud van onze wereld en het milieu voor ons van groot belang zijn.

Kwaliteit

Wij streven naar perfectie in ons werk en verzekeren jou als opdrachtgever van de hoogste kwaliteit. Ons personeel werkt volgens duidelijke procedures om dit te waarborgen. Onze uitvoerders houden bijvoorbeeld nauwlettend een projectkwaliteitsplan bij tijdens de uitvoering. En we zijn op de goede weg! Uit enquêtes blijkt dat gemeenten en opdrachtgevers tevreden zijn over de kwaliteit van onze diensten. Maar we willen meer! Onze ambitie als aannemer++ drijft ons om elke dag te streven naar dat extra stukje service en kwaliteit.

Veiligheid

Bij Van Voskuilen draait alles om veiligheid. We willen dat iedereen dagelijks met een gerust hart naar het werk gaat en veilig weer thuiskomt. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers beschikken over het juiste gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. Dat is nog niet alles: we streven ernaar om bewoners of eindgebruikers een veilige leefomgeving te bieden, zowel tijdens als na onze werkzaamheden. En daar zijn we trots op! We hebben de hoogste trede op de Veiligheidsprestatieladder bereikt, omdat veiligheid onze topprioriteit is.

Milieu

Iedereen speelt een belangrijke rol in onze omgeving en daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid. Bij Van Voskuilen streven we naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Niet alleen zorgen we voor het welzijn en de tevredenheid van onze medewerkers en eindgebruikers, maar we dragen ook zorg voor het milieu. Denk aan afvalscheiding, het verminderen van de CO2-uitstoot van ons wagenpark en verantwoord inkopen. Samen maken we een positieve impact op de wereld om ons heen.