Ga naar de inhoud

Data

Van coax tot glasvezel

Ontdek de kracht van Van Voskuilen in het aanleggen van informatienetten. Glasvezel, telefonie- of coaxkabels: wij hebben een team van gecertificeerd personeel klaarstaan. Van traditionele kabelnetwerken tot geavanceerde montagewerkzaamheden, wij leveren kwaliteit. Wil jij profiteren van onze expertise? We lichten je graag onze datadiensten toe.

Glasvezel

We willen allemaal snel en betrouwbaar dataverkeer. Glasvezel maakt dit mogelijk. Wij bieden je een complete service op het gebied van glasvezelaanleg. Van het vakkundig aanleggen van de beschermbuis tot het nauwkeurig inblazen van de glasvezel. Ons ervaren team staat voor je klaar en voert moeiteloos diverse montagewerkzaamheden uit. Vertrouw op ons voor een naadloze en betrouwbare glasvezelverbinding.

Kom erbij!

Ben jij klaar om je expertise in te zetten voor de aanleg van hoogwaardige datanetwerken en de uitbreiding van glasvezel in heel Nederland? We bieden je een unieke kans om deel uit te maken van ons team. Ontdek onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.