Ga naar de inhoud

Water

Als een vis in het water

Na meer dan 50 jaar ervaring en deskundigheid op het gebied van drinkwaternetwerken, vertalen wij bij Van Voskuilen jouw project naar een mooi eindresultaat. We staan bekend om het schoon en hygiënisch werken, met een constante focus op kwaliteit. Ons toegewijde personeel is speciaal getraind in de instructie ‘hygiënisch werken met water’, zodat we de hoogste normen garanderen en de eindgebruikers van schoon drinkwater voorzien.

Minder overlast bij bewoners? We zijn ook expert in verschillende verbindingsmethoden die minimale overlast bezorgen. Of je nu behoefte hebt aan engineering, realisatie, onderhoud of renovatie van transport-, distributie- of aansluitleidingen, wij hebben de kennis en expertise om jou te helpen. Neem contact op en ontdek hoe wij jouw betrouwbare partner kunnen zijn in al jouw drinkwaternetbehoeften. Samen zorgen we voor veilig en schoon drinkwater voor iedereen.

Maar éventjes zonder water

Een vernieuwende methode voor saneringen zonder gedoe met noodwaterleidingen, dat noemen wij DMI (Dead Mains Insertion). Met slimme onderbrekingen in het leidingnetwerk hoef je niet de hele waterleiding droog te leggen. Sectie voor sectie wordt het drukloos gemaakt, waardoor bewoners minder overlast ervaren. Minder graafwerk, dus minder milieuschade, verkeershinder en werkoverlast.

Wil je profiteren van hoogwaardige gas meet- en regelstations die speciaal voor jou ontworpen en gebouwd worden? Bij Van Voskuilen zijn we niet alleen expert in infrawerkzaamheden voor gas, maar ook gespecialiseerd in het realiseren van gas-, meet- en regelstations. Onze productiehal in Woudenberg staat garant voor kwaliteit en maatwerk. We plaatsen de stations ook nog eens voor je op locatie, inclusief het benodigde leidingwerk. Laten we eens van gedachten wisselen over de voordelen van onze professionele en betrouwbare oplossingen voor jouw gasvraag.

Vloeiende samenwerking

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het opzetten van een hygiënisch, schoon en betrouwbaar waterleidingnetwerk in Nederland? Neem dan contact met ons op en ontdek jouw kansen bij Van Voskuilen.