Ga naar de inhoud

Gas

Betrouwbare experts in gasleidingen

Ontdek de toonaangevende expertise van Van Voskuilen Industrie op het gebied van aardgasnetwerken. Al meer dan 50 jaar zijn wij dé betrouwbare partner, in zowel lagedruk (tot en met 200 mbar) als hogedruk gas ( > 8 bar). Naast het vakkundig aanleggen en verwijderen van hoofd- en aansluitleidingen, helpen we jouw project graag slagen met uitdagende taken zoals relinen, encapressen en aanboringen onder druk.

We richten ons steeds meer op het realiseren van aansluitingen voor groengas. Aangezien het gebruik van aardgas de komende jaren afneemt, stijgt de vraag naar alternatieve gassen, zoals groengas.

Tijdens renovatiewerkzaamheden gaan wij tot het uiterste om de overlast voor bewoners tot een absoluut minimum te beperken, zonder de veiligheid van onze partners, collega’s én omwonenden uit het oog te verliezen. We zijn benieuwd naar jouw uitdaging. Laten we samen eens sparren.

Niet vervangen, maar vernieuwen

Relinen is een prachtige innovatie met een duurzame gedachte. Het is dé oplossing voor vernieuwing van kwetsbare gietijzeren gasleidingen, zonder vervanging van de hele buis. Voordelen zijn minder overlast voor omwonenden, we voeren de klus sneller voor je uit, het levert minder afval op en het beperkt de CO2-uitstoot. Met relinen vernieuwen we jouw gasleidingen op een efficiënte manier, die ook nog eens prettiger is voor de omgeving.

Wil je profiteren van hoogwaardige gas meet- en regelstations die speciaal voor jou ontworpen en gebouwd worden? Bij Van Voskuilen zijn we niet alleen expert in infrawerkzaamheden voor gas, maar ook gespecialiseerd in het realiseren van gas-, meet- en regelstations. Onze productiehal in Woudenberg staat garant voor kwaliteit en maatwerk. We plaatsen de stations ook nog eens voor je op locatie, inclusief het benodigde leidingwerk. Laten we eens van gedachten wisselen over de voordelen van onze professionele en betrouwbare oplossingen voor jouw gasvraag.

Geef je graag gas?

Wij investeren graag in jouw groei en succes. We bieden jou de kans om uit te blinken in een dynamische werkomgeving. Sluit je aan bij ons team en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die we voor jou in petto hebben. Samen zorgen we voor een betrouwbaar gasnetwerk waarop mensen kunnen vertrouwen.