Ga naar de inhoud

Over Van Voskuilen

Door mensen, voor mensen

Ons werk is nauw verbonden met het leven van mensen. Van een biertje in de kroeg tot het voeren van belangrijke zakelijke gesprekken. Van gezellige avonden thuis tot het koesteren van familierecepten die generaties verbinden. Onze missie is het faciliteren van deze constante bron van positieve energie. We zijn er om mensen met elkaar te verbinden, overal en altijd. We doorkruisen de samenleving om te zorgen voor die speciale momenten tussen jou en anderen.

Hoewel we allemaal verschillend zijn, delen we één gemeenschappelijke behoefte: het gevoel dat we ertoe doen. Het is onze reden van bestaan. We hechten er dan ook veel waarde aan dat iedereen zich op zijn plek voelt. Veiligheid en geborgenheid zijn essentieel, zowel thuis als op het werk. Respect voor onze omgeving is daarbij van groot belang. We koesteren respect voor mensen én respect voor het milieu. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan hierbij voorop.

Onze drie kernwaarden

Onze kernwaarden Sterk, Innovatief en Sociaal vormen de rode draad in wat we doen, hebben gedaan en zullen blijven doen. Als Sterke en betrouwbare partner in de infrawereld staan we voor je klaar. Met Innovatie als basis zijn we altijd vooruitstrevend geweest sinds onze eerste gegraven sleuf in 1964. We tonen ons maatschappelijke toewijding door niet alleen te focussen op onze dagelijkse werkzaamheden, maar ook door het behalen van de hoogste trede op de CO2-prestatieladder. Zo dragen we bij aan een betere toekomst, want we zijn ook Sociaal naar de volgende generaties toe.

Veilige toekomst

Grensverleggende innovatie? Vandaag de dag omarmen we ontwikkelingen zoals digitalisering, relinen, LMI en gestuurd boren. We zijn continu vooruitstrevend en blijven meegaan met de tijd. Maar we kijken niet alleen naar technologie. Ook de huidige generatie en hun plaats in de samenleving zijn belangrijk voor ons. We dragen actief bij aan de Participatiewet en veiligheid zit diepgeworteld in onze bedrijfscultuur. Veilig werken en veilig thuiskomen zijn onze topprioriteiten.

Waar het allemaal begon

Benieuwd naar onze roots en de weg die we hebben afgelegd? Ontdek de geschiedenis en groei van ons familiebedrijf. Het begon allemaal in 1964, toen wijlen Dik van Voskuilen, de oudere broer van Frans, een machine kocht en zo het fundament legde voor Van Voskuilen Infratechniek. Wat begon als een eenmanszaak groeide door de jaren heen uit tot een bloeiend familiebedrijf. We nemen je mee langs de belangrijkste mijlpalen en ontdek hoe wij zijn gekomen waar we nu zijn.

Missie & Visie

Als Sterk, Sociaal en Innovatief bedrijf in de infratechniek van kabels en leidingen, streven wij ernaar om zelfstandig te blijven. Deze kernwaarden vormen de basis van onze bedrijfscultuur en zijn wat ons uniek maakt.

Daar houdt het niet op. Onze visie reikt verder. Samen met jou, als gelijkwaardige partner, streven we naar duurzame relaties en zoeken we naar innovatieve concepten en toepassingen. Samen met onze opdrachtgevers leveren we een bijdrage aan een duurzame maatschappij. De toekomst ligt voor ons open en samen zetten we grote stappen richting een betere wereld.