Ga naar de inhoud

Onze kernwaarden

Sterk

Jij maakt deel uit van ons succesverhaal! Sinds 1964 groeiden we uit tot een krachtige en toonaangevende speler in de wereld van kabels en leidingen. Onze expertise strekt zich uit over heel Nederland. We leggen de lat hoog met onze kwaliteit, service en focus op veiligheid.

Voor onze opdrachtgevers zijn we meer dan alleen een leverancier. We zijn een proactieve en betrouwbare partner waarmee het prettig samenwerken is. We streven naar gelijkwaardige en duurzame relaties, omdat we geloven in de kracht van samenwerking om ons werkpakket te stabiliseren.

De continuïteit van ons bedrijf staat centraal. Als familiebedrijf koesteren we onze zelfstandigheid, wat zorgt voor zekerheid voor onszelf, onze werknemers en onze ketenpartners. We bieden een veilige werkomgeving waarin hoge kwaliteit en goede service samenkomen.

Met jou aan boord blijven we groeien en excelleren. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst waarin we onze beloften waarmaken.

Sociaal

Ruim 50 jaar bouwen we al samen aan ons succesverhaal als hecht familiebedrijf. Onze groeiende geschiedenis is altijd gedreven door de kracht van mensen. Daarom is onze slogan “Door mensen, voor mensen” niet zomaar een uitspraak, maar de kern van wie we zijn.

Met meer dan 500 goed opgeleide en ambitieuze teamleden vormen we een krachtig collectief. Bij ons is iedereen belangrijk en krijgt iedereen de kans om zichzelf te ontwikkelen. Verschillen worden gewaardeerd. Juist dat maakt ons één grote familie. We zorgen voor elkaar en hebben respect voor elkaar. Eventuele discussies voeren we intern, naar buiten treden we als één eenduidig team naar voren.

Samen zijn we sterker en bereiken we buitengewone resultaten. Jij brengt jouw unieke talenten en passie in, terwijl wij jou ondersteunen en helpen groeien. Bij ons heerst een positieve sfeer waarin iedereen de ruimte krijgt. We zijn trots op wie we zijn en op de geweldige mensen die deel uitmaken van ons team.

We zijn niet de grootste, wel de beste. Dat is onze ambitie. Samen streven we voortdurend naar innovatie en duurzaamheid. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen. Met jouw steun durven we met minimale risico’s onze werkzaamheden uit te breiden en te vernieuwen. Samen zetten we stappen naar een succesvolle toekomst, waarin we grenzen verleggen en de norm stellen in onze branche. Bouw mee aan onze visie van voortdurende groei en innovatie.