Ga naar de inhoud

Energievoorziening Leiden

Energietransitie

Succesvolle vernieuwing en verplaatsing van HD-afsluiterschema bevordert veiligheid en energievoorziening in Leiden

In opdracht van Liander hebben de werkzaamheden van het vervangen en tevens verplaatsen van een HD-afsluiterschema binnen het GVR&N solo-contract op de locatie Molenwerf te Leiden plaatsgevonden. Het was essentieel om het HD-afsluiterschema te vernieuwen en verplaatsen, aangezien het bedolven was onder het straatwerk en groenvoorziening. Dit had mogelijk negatieve gevolgen kunnen hebben voor de functionaliteit en betrouwbaarheid van het schema. Het was van groot belang om deze klus tijdig en efficiënt uit te voeren, om eventuele problemen te voorkomen en de veiligheid van de omgeving te waarborgen.

Gedurende een periode van ongeveer drie weken zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Het team heeft zich met toewijding en vakmanschap ingezet om de klus succesvol af te ronden. Het vernieuwen en verplaatsen van het HD-afsluiterschema is naar ieders tevredenheid voltooid.

Het project heeft een positieve impact gehad op de Molenwerf in Leiden, waar de gemeente en Liander zich voor hebben ingezet. Door de vervanging en verplaatsing van het HD-afsluiterschema is de veiligheid gewaarborgd en kunnen de continuïteit van de energievoorziening en netwerkprestaties optimaal functioneren. Het succesvol afronden van dit project getuigt van de goede samenwerking tussen Liander, de gemeente en de collega’s van Van Voskuilen Infratechniek, regio West.

Heb je vragen over dit bericht?