Ga naar de inhoud

Van Voskuilen Infratechniek West scoort tender OVL projecten Gemeente Alphen aan den Rijn

Duurzaamheid

Van Voskuilen Infratechniek West scoort tender OVL projecten Gemeente Alphen aan den Rijn

Ook Van Voskuilen Infratechniek West heeft recentelijk een tender gescoord: Project Openbare Verlichting van de gemeente Alphen aan den Rijn. Het ondertekenmoment voor deze samenwerking werd beklonken op 14 september bij de Verschilmakerij in Varik. Albèr van Ee, Van Voskuilen Groep, en Miechel de Lange, Gemeente Alphen aan den Rijn,  zetten een handtekening onder een 4-jarige samenwerking.

Van Voskuilen Infratechniek richt zich op het aanleggen van de projecten die betrekking hebben op activiteiten aan de boven- en ondergrondse openbare verlichtingsinstallaties en de daarbij behorende onderdelen. Op hoofdlijnen bestaat de opdracht uit de volgende werkzaamheden:

 • Het verzorgen van kabelberekeningen en – schema’s;
 • Het uitvoeren van boven- en ondergrondse werkzaamheden m.b.t. (ver)plaatsen, verwijderen of vervangen van verlichtingsobjecten;
 • Het vervangen van armaturen;
 • Het verrichten van coördinatie- en aanvraagwerkzaamheden aan de aansluitkabels en aansluiting in de lichtmast conform de hybride raamovereenkomst Liander-gemeente;
 • Het verrichten van coördinatiewerkzaamheden met de civiele hoofdaannemer;
 • Het verwerken en aanleveren van revisiegegevens.

We zijn langere tijd werkzaam voor Alphen aan den Rijn, maar voor deze tender zijn de eerste projecten van dit contract onlangs van start gegaan. Dit is een belangrijke stap in de ondersteuning tot het beheren van hun OVL-infrastructuur op een duurzame en efficiënte manier.

Van Voskuilen Infratechniek en OVL

 • Trots op Onze Expertise in Openbare Verlichting
  Bij Van Voskuilen zijn wij niet alleen gespecialiseerd in boven- en ondergrondse infrastructuur voor energie, water en data, maar ook in het ontwerpen, installeren en aansluiten van openbare verlichtingsnetwerken in heel Nederland. Als betrouwbare partner in projecten en contracten, bundelen wij onze krachten om uw werk te verlichten. We luisteren naar de wensen, de behoeften van de gemeenschappen en de mensen die daar wonen en werken.
 • Van A tot Zicht op de Toekomst
  Met een focus op duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid vanuit een toekomstgerichte visie, streven we ernaar om leefomgevingen optimaal te laten functioneren. Tijdens het project zorgen we voor een continue stroom van positieve energie, terwijl we u volledig ontzorgen. Ons verlichtingsplan vormt de kern van onze samenwerking en dient als leidraad voor de engineering. Door het juiste licht op de juiste plaatsen in te zetten, bereiken we een optimale balans tussen lichtgebruik en energie-efficiëntie.

 

De Verschilmakerij: een perfecte aanvulling op het duurzaamheidsbeleid van de Van Voskuilen Groep.

Een cruciaal element in de start van onze samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn is de betrokkenheid van Mark Hofman van de Verschilmakerij. Dit inspirerende bedrijf heeft een missie die perfect aansluit bij onze visie op duurzaamheid en innovatie.

De Verschilmakerij speelt een rol in het realiseren van duurzame veranderingen in onze samenleving. Ze richten zich op bewustwording en brengen innovatieve circulaire producten en materialen op de markt die bijdragen aan een groenere toekomst, met speciale aandacht voor de openbare ruimte en infrastructuur.

Zo liet de Verschilmakerij het ondertekenbord vervaardigen op rijstvliescomposiet; een materiaal gemaakt van rijstvliesjes en andere componenten die worden samengevoegd om een sterker, waterproef en duurzamer materiaal te creëren.

Heb je vragen over dit bericht?