Ga naar de inhoud

Van Voskuilen Infratechniek wint het Enexis Only perceel West Overijssel voor GROND’G!

Energietransitie

Op 6 juli jl. is de gunning voor de mega aanbesteding met een achtjarig contractduur van in totaal 2,5 miljard euro voor aannemers definitief gemaakt.

Van Voskuilen Infratechniek is blij om aan te kondigen dat zij het Enexis Only perceel West Overijssel hebben gewonnen. Het perceel West Overijssel omvat een breed scala aan grondwerken en infrastructuurprojecten voor Enexis, een van de grootste netbeheerders van Nederland. Als winnaar van deze aanbesteding zal Van Voskuilen Infratechniek verantwoordelijk zijn voor het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van grondwerken en kabel- en leidingwerkzaamheden.

Het GROND’G-project is een cruciaal initiatief dat gericht is op het versterken en verbeteren van de energie-infrastructuur in West Overijssel. Het zal bijdragen aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het elektriciteitsnetwerk in de regio en de energietransitie ondersteunen. Van Voskuilen Infratechniek zal nauw samenwerken met Enexis en andere belanghebbenden om een naadloze uitvoering van het project te waarborgen, dit met het oog op het handhaven van de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en milieu

Klik hier om het persbericht te lezen dat vanuit Grond’g is verzonden

Heb je vragen over dit bericht?